Η τεχνολογία στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις

Η τεχνολογία στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις



Το Super Course Talking Pen

Το Super Course Talking Pen που ζωντανεύει τα βιβλία, κάνει το μάθημα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα βοηθάει τους μαθητές να βελτιώσουν την προφορά τους!

Με ένα πάτημα του Talking Pen, ο μαθητής ακούει την ιστορία, τις λέξεις, και διάφορα ηχητικά εφέ. Έτσι, ανακαλύπτει καινούριο λεξιλόγιο και επαναλαμβάνει αυτά που ακούει, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τα αγγλικά του, να αποκτά αυτοπεποίθηση και να διασκεδάζει ταυτόχρονα. Με τον τρόπο αυτό, η εκμάθηση των αγγλικών γίνεται παιχνίδι!


Η τεχνολογία VR στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις

Τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας έζησαν μαθητές των φροντιστηρίων Λέξις, παίρνοντας μια μικρή ιδέα για το τι θα συμβαίνει σύντομα στις τάξεις της C Senior. H εφαρμογή Tech 3 VR Tours προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας μέσω της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality). Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να “ταξιδέψουν” από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, στο Μεξικό και από εκεί στις εγκαταστάσεις της NASA στη Φλόριντα. Όπως ήταν φυσικό, οι νεαροί “ταξιδιώτες” των Λέξις εντυπωσιάστηκαν και περιμένουν με ενθουσιασμό να ξεκινήσει το “ταξίδι στη γνώση” μέσα στις αίθουσες!